חומרים למילוי:⚘roz
רבע קילו בשר טחון
חצי כוס תירס
חצי כוס זיתים חתוכים
4 ביצים
חצי כפית צ'לי גרוס
חצי כפית אורגנו
חצי כפית מלח
2 כפות עגבניות מרוסקות
3 בצל מטוגן
כפית שטוחה כמון
חצי כפית תבלין לקציצות
רבע כוס פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה:⚘
לטגן בצל שיזהיב להוסיף
את הבשר לטגן להוסיף
את התיבול לקרר לשים בקערה 4 ביצים חתוכות תירס וזיתים לערבב הכל
להניח על מרכז העיגול בצק לסגור בצורת בורג למרוח ביצה מעל
לאפות בחום 190 מעלות
25 דקות⚘roz