Share with:


בשרי

אופן הכנה

לרוקן תפוחי אדמה קטנים

לקציצות:
חצי קילו בשר טחון
1 בצל גדול מגורד
חופן של פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן
1 ביצה
כף פירורי לחם/ קמח מצה
מלח ופלפל שחור.

למלא אותם בבשר טחון.
לטגן אותם עד להזהבה
להניח בסיר

לרוטב:
לערבב בקערה:
מים, מעט שמן , מרק עוף, כורכום, פלפל שחור,
לטעום טעמים ולהוסיף לסיר
לפזר מעל ירק (סלרי/כוסברה)

אני שמתי סלרי

תפוחי אדמה במילוי בשר טחון
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

49 מתכונים