Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 חבילת תמרים ואקום מעוכים
200 גרם אגוזים
200 גרם אגוזי לוז
200 גרם פיסטוק
כפית קינמון
1 סוכר וניל
1/2 כוס מים
1 כוס סוכר
200 גרם שומשום קלוי לציפוי הרולדה
ההכנה :

קולים את כל הפיצוחים ומנקים מקליפה לערבב אותם יחד את התמרים יש לנקות שלא יהיו חרצנים או גיבעולים קטנים

לקחת סיר שמים התמרים הסוכר והמים לחמם עד שהכל רך וצמיגי לערבב מידי פעם ולערבב את כל החומרים יחד

להכין רולדה ולגלגל על השומשום הקלוי לעטוף עם נייר ניצמד או כסף ולמקפיא

כשרוצים מוצאים חותכים ואוכלים נישמר הרבה זמן

תמרים ופיצוחים_מתכון של הלנה בן חמו
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים