Share with:


בשרי

אופן הכנה

קילו כתף טלה,חתוך לקוביות
10 עלי דפנה
10 שיני שום
3 גרגירי הל.
כפית אגוז מוסקט
כף פפריקה
בצל יבש.
כף כמון
כף צילי
פלפל חריף קצוץ.
כף כורכום.
2 כוסות יין
ירקות שורש אני השתמשתי בגזרים צבעוניים.
לטגן את קוביות הבשר כדי שיצטמצם.
להכניס לסיר מים לבשל שעה וחצי עם גרגירי הל .
בסיר רחב לקצוץ בצל שום פלפל חריף להניח ירקות שורש את הבשר עלי דפנה לתבל .
לצקת 2 כוסות מים
ו2 כוסות יין תירוש או כל יין מתוק.
לבשל אש בינונית שעתיים

תבשיל בשר בקר עם ירקות שורש_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

43 מתכונים