Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

חותכים תפוחים אדומים לחצאים, ואז לפרוסות דקות בצורת חצי עיגול(ללא הגרעינים)
-משרים אותם בקערה עם מים וחצי לימון סחוט
-מכניסים למיקרו ל3 דק ומצננים.או לבשל אותם בסיר על הגז
-בנפרד, בקערה שמים 3 כפות ריבה (משמש עדיף) עם 2 כפות מים.
-מקמחים גליל בצק עלים או בצק פריך ומרדדים דק וחותכים לרצועות רחבות מעט
-מורחים עליהם ריבה, מסדרים את התפוחים על חצי רצועת הבצק בשורה, כשאחד על גבי השני בקצבות
-מפזרים קינמון וסוכר, מקפלים את חצי רצועת הבצק על התפוחים ומגלגלים את הרצועה לגליל.
-מכניסים את גלילות הבצק והתפוחים לתבנית של מאפינס משומנת בחמאה או במחמאה
-אופים על 180 מעלות כ1/2 שעה או עד שמזהיב
-מפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה.בהצלחה הלנה בן חמו

שושני תפוחים בעלים
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים