Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

קילו דלעת ערמונים חתוכה לקוביות
חצי קילו סוכר מעורבב עם כפית קינמון וחצי כפית מלח לימון.
לנקות את הדלעת,לחתוך לרצועות.
לערבב עם הסוכר קינמון ומלח לימון.
לכסות למשך 5 שעות.
להוסיף כוס וחצי מים רתוחים.
ולבשל על אש קטנה עד לריכוך.

ריבת דלעת ערמונים_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים