Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

כוס מידה שתיה קרה ח.פ

4 כוסות סוכר
כוס וחצי מים
פרוסת לימון.
לבשל ביחד 15 דקות על אש נמוכה.
לערבב להסיר מהאש, לתת לזה להתקרר.

תערובת 2:
כוס מחית פיסטוק
2 כוסות מים
כוס קורנפלור
כפית קרם טרטר
לערבב ביחד לבשל ביחד
לערבב תמיד שלא יהיו גושים.
לבשל עד שמסמיך, ומוסיפים את הסירופ לאט לאט על אש קטנה .
לערבב תמיד לדאוג לגרד מתחתית הסיר שלא יידבק
לבשל ביחד על אש קטנה בערך 45 דקות.
זה הופך לצמיגי דביק.
מוסיפים פיסטוקים קלויים.
מערבבים.
יוצקים לתבנית חסינה מרופדת באבקת סוכר.
לדפוק על השיש להוציא בועות אוויר
ולפזר מעל עוד אבקת סוכר.
להניח בטמפרטורת החדר להתייצבות.
לפחות 12 שעות
לחלץ
לחתוך ולפזר שוב א. סוכר.
אפשר במקום א. סוכר, קוקוס ושבבי פיסטוקים

רחת לוקום_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים