Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

תמרים בוואקום על הגז עם קצת סילאן
מערבבים פותחים עד לבצק רך
קולים פיצוחים מה שאוהבים
שמים על נייר אפייה
קוקוס
ועוד נייר עם שומשום
לוקחים את התמרים מערבבים עם פיצוחים
לא כמות גדולה אחרת תוכלו פיצוחים
כל פעם קצת
מחלקים לשתיים
שמים שמן ביד
עם חצי מעבירים
מיד ליד עד שמתקבל צינור
מהדקים משתי הצדדים
הופך לצינור עבה( כמו בתמונה )
ומתחילים לגלגל בקוקוס
כל פעם מהדקים משתי הצדדים
כי כשמגלגלים זה ניהיה דק ולא טוב
צריך שיהיה לא עובי מסויים
עוטפים בנייר אפיה
למקפי עד שמתקשה מוציאים אחרי כמה שעות מעברים למקרר עם סכין בשר פורסים
בהצלחה🧡🙏🧡

רול עם קוקוס ורול עם שומשום_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים