Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לרולדה
6 תפו"א מגורדים וסחוטים
4 ביצים
4 כפות קמח תפו"א
1 כף אבקת בצל
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

מצרכים הדרושים למלית
1בצל קצוץ
1/2 גמבה קצוצה
200 גרם ברוקולי של סנפרוסט קצוץ
2 בטטות קטנות מבושלת ומרוסקת
2 כפות אבקת פטריות
1 כפית דבש
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה למלית 
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה

2) מכניסים את כל השאר לא משנה הסדר ומטגנים עוד 5 דק? ושמים בצד

אופן ההכנה לרולדה
1)מערבבים לתוך התפו"א המגורדת
את כל המרכיבים עד שאין גושים

2)משטחים את הבלילה על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה ומשומנת ,מפזרים שומשום על כל השטח ואופים כ 15 דק
ממתינים שזה מתקרר ומגלגלים את הרולדה

3)משטחים את התערובת על משטח ומגלגלים, מורחים חלמון ומפזרים שומשום ואופים לעוד
20 דק עד להזהבה ואפשר להגיש

רולדת תפוחי אדמה במילוי ברוקולי ובטטה כשר לפסח
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

450 מתכונים