Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

 

3 ביצים
חצי כוס אבקת סוכר או סוכר רגיל
כוס וחצי קמח.
חצי כוס מיץ תפוזים
שקית א, אפיה.
רבע כוס שמן
כפית תמצית וניל.
להקציף ביצים עם סוכר לקצף בהיר ותופח, להוסיף שאר חומרים בהדרגה ולהנמיך מהירות של המערבל.
לרפד תבנית רחבה(אלה שמגיעים עם התנור).
לצקת לאפות בחום 170 רבע שעה עד 20 דקות
להוציא ולגלגל עם מגבת
בינתיים עד שתתקרר העוגה

מקציפים

250 גלידן או שמנת מתוקה.
עם 2 כפות אבקת סוכר ו2 כפות אינסטנט פודינג
פותחים את הרולדה ממלאים פנימה

מגלגלים מצפים בחוץ ומפזרים סוכריות

רולדה😊_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

200 מתכונים