Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות.
300 גר' בשר בקר טחון
300 גר' הודו טחון
1 בצל קצון
חופן כוסברה קצוצה
תבלינים לפי הטעם:
מלח, פלפל שחור, בהרת, פפריקה מתוקה.

אופן ההכנה:
1. מערבבים יחד הכל לעיסה אחידה , יוצרים קציצות ונותנים לעיסה לנוח במקרר 2-3 שעות (לא חובה אבל מומלץ)

למרק:
400 גר' לביבות ארטישוק חתוכות לקוביות.
1 לימון גדול
8 טלי סלרי
מלח
פלפל שחור
מעט כורכור
מעט חוואיג'
מעט כמון
כפית קורנפלור

1. מרתיחים את לביבות הארטישוק ומבשלים חצי שעה.
2. מוסיפים מלח, פלפל, כורכום חוואיג' וכמון.
3. מוסיפים את הקציצות ומים שיעברו את תכולת הסיר בכ-2 ס"מ.
4. מבשלים על אש גבווה 40 דקות.
5. מערבבים מיץ מלימון גדול עם קורנפלור ומוסיפים בזרם דק לסיר תוך כדי בחישה.
6. מוסיפים גם את הסלרי ומבשלים עוד 20 דקות על אש נמוכה.
בהצלחה

קציצות עם ארטישוק ברוטב לימוני
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

195 מתכונים