Share with:


בשרי

אופן הכנה

לתערובת הקציצות-
חצי קילו בשר טחון בקר
לגרד בצל בנוני
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח. פלפל שחור. כמון כרכום
פפריקה מתוקה.
מעט שמן.
לערבב הייטב הכל ביחד.
להניח בצד.
לטגן בסיר רחב בצל בנוני
להוסיף 4 שיני שום
4 פלפל שודניה או פלפל צ'לי.
2 מקלות קינמון( אפשר גם בלי)
להוסיף 3 חבילות ערמונים
להוסיף כוס מים ולבשל כ-5 דקות.
לתבל- מלח. פלפל שחור. כמון
כרכום . מעט פפריקה מתוקה.
לקרוץ עיגולים מהקציצות ,
ולהוסיף לסיר.
להוסיף כוס מים ולבשל , עד שהקציצות מוכנות
אם חסר מים להוסיף כל פעם קצת.

קציצות בקר עם ערמונים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים