Share with:


פרווה

אופן הכנה

הכי טעים שיש

למתכון 👇
* תבנית שקעים קוביות
להמיס במקרוגל:
200 גרם שוקולד מריר
להוסיף
2 כפות שמן קנולה
לערבב היטב !
להוסיף לשוקולד המומס
2 כפות ממרח לוטוס או כל ממרח שוקולד שאוהבים
ולערבב לאיחוד
מוסיפים לעיסת השוקולד :
2 כוסות פצפוצי אורז
ומערבבים היטב
בעזרת כפית שמים מהתערובת
בתוך תבנית שקעים סיליקון
ודוחסים בעדינות בעזרת הכפית
היטב את העיסה לשקעים .
מקפיאים 10 דקות
לציפוי :
150 גרם שוקולד מריר מומס
1 כף שמן
מערבבים היטב
מוציאים את הקינוח הקפוא מבלי לחלץ עדיין .
ומוספים כפית שוקולד מומס מעל כל ריבוע קינוח קפוא .
לקישוט ניתן לפזר מעל השוקולד המומס שברי בוטנים קצוצים קלויים
מקפיאים שוב לשעה .
מחלצים ומגישים
יאמי כמה טעים 😋
באהבה אסתי ✨

קינוח שוקולד פרווה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

211 מתכונים