ל 18 כוסות :עם קצפת ממרח לוטוס פירורי לוטוס ופקאן בסוכר | |
1 וחצי חבילות של עוגיות לוטוס טחונים | |
100 גרם פקאן בסוכר טחון גס | |
3 שמנת צמחית של 500 גרם | |
1פודינג וניל | |
2 צנצנת ממרח לוטוס ומשאירים 2 כפות לזילוף האחרון | |
לקישוט: | |
סוכריות צבעוניות | |
נצנצים למאכל או כל דבר שבא לכם לראש |
1) שמים כפית פקאן בתחתית של כל כוס
2) מקציפים שני שמנת צמחית ומזלפים לכל אחד בצורה שווה
3) מפזרים לכל כוס פירורי לוטוס ומכניסים אותם למקפיא לחצי שעה
4) ממיסים 2 צנצנות ממרח לוטוס במיקרוגל ושופכים על כל אחד בצורה שווה ומפזרים שוב פירורי לוטוס
5)מקציפים שמנת צימחים עם הפודינג וניל עד ליציבות, מוסיפית 2 כפות של ממרח לוטוס מומס במיקרוגל,
מערבבים בתנועה קיפול
ומניחים 1/3 עוגייה על כל אחד ,
מפזרים סוכריות או כל מה שבא לכם,
מכניסים לקירור להתייצבות