Share with:


פרווה

אופן הכנה

יש להכין מגש עמוק גדול נפת קוסקוס סיר אידוי

לקוסקוס :
1 קג סולת
1 כוס קמח
1 כף מלח
1/4 כוס לערך שמן

אופן ההכנה
שמים במגש העמוק כוס סולת ומתיזים מים בעדינו על הסולת ובכף היד מערבבים את הסולת ושמים כף קמח וממשיכים לערבב עד שניהיה גרגרים בגודל הרצוי כמה פעמים מערבבים ככה עושים את כל הסולת עד שמסיימים מעבירים בנפה את כל הגרגרים שיהיו באותו גודל שמים את הקוסקוס בסיר אידוי שבתוך הסיר יש מים רותחים כחצי שעה לאחר חצי השעה יש להעביר במגש העמוק והגדול לשים בקערה שמן מלח ו3-4 כוסות מים בהדרגה ליפשוך את המים על הקוסקוס ולערבב יחד את הקוסקוס בעדינות לתת מנוחה של 5-10 דקות ושוב להעביר לסיר אידוי לעוד חצי שעה והקוסקוס מוכן לאכילה אפשר להכין מרק בשרי או חלביאו עם תנזיה בהצלחה הלנה בן חמו

קוסקוס דק
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים