Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק
1 קילו קמח לחלה
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
1 כף מלח
1 כוס מחית דלעת לאחר בישול וקירור
בין 2 ל 3 כוסות מים

למילוי
150 גר חמאה/ מחמאה לפרווה.
2 כפות סמנה( לא חובה)

ציפוי
ביצה מהולה עם 1 כף מים

קישוט
1 כף קצח
הכנה
לקערת המיקסר לנפות קמח.
בהדרגה להוסיף את שאר החומרים פרט למלח ומים ולאחד.
נוסיף מלח
בהדרגה נוסיף מים( יתכן ולא נצטרך את הכל).
לאחד לבצק רך ונעים. להשאיר להתפחה.
לרדד לעיגול. למרוח חמאה וסמנה/ מחמאה
לגלגל לרולדה לחתוך לחלקים. להניח בתבנית יעודית לקובנה. מרוחה בנדיבות בחמאה/ מחמאה.
להשאיר להתפחה.
למרוח בביצה. לפזר קצח.
אפייה ב180 עד להזהבה. לקרר על רשת.
מתאים ל2 קובנות תבנית 26…..

קובנת דלעת עם סמנה
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

369 מתכונים