Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים לבצק :
3 כוסות קמח אורז
1/2 ק"ג חזה עוף טחון
1/2 כפית מלח
1-1 1/2 כוסות מים

לערבב לבצק גמיש ונוח לעבודה

למילוי :
חצי ק"ג בשר מ"ס 2 חתוך לקוביות קטנות
1בצל גדול קצוץ דק
3 גבעולי סלרי רק עלים קצוץ דק
10 גבעולי פתרוזיליה קצוצים דק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
כף פפריקה
כפית בהרט
5 כפות שמן

נתחיל את המילוי לשים במחבת ללא שמן את הבשר הקצוץ עד שצבעם יהיה חום להוריד מהגז ולשים במסננת ולשטוף להניח בצד
לשטוף את המחבת מהשאריות לשים שמן ולטגן את הבצל עד שיזהיב
להוסיף את הבשר ולערבב הייטב להוסיף פלפל שחור מלח ופפריקה ולערבב להשאיר עוד 5 דקות
לכבות את הגז להוסיף בהרט והפתרוזיליה והסלרי ולערבב להניח בצד להצטנן

רוטב:
1 בצל בינוני קצוץ דק
חבילה עלי סלק ירוק (מנגולד) קצוץ גס
3 גבעולים כרפס כולל העלים קצוץ גס
1 כף שטוחה כורכום
5 כפות שמן
1 כפית פלפל שחור
1/2 כף מלח
1 כף מלח לימון
1 1/2 כפות סוכר

אופן הכנת המרק:
לטגן את הבצל עד שיזהיב,
להוסיף את הסלרי והסלק לטגן עוד כ 5 דקות
להוסיף מים רוטחים עד לחצי הסיר ולהרטיח,
להוסיף תבלינים לערבב
בנתיים למלות את הבצק במילוי ולהכניס לסיר

קובה אורז
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

129 מתכונים