Share with:


בשרי

אופן הכנה

שני סלקים להכניס אותם לסיר לחץ , עד שזה מתבשל,
לחתוך לקוביות קטנות או לצורה אחרת.
להכניס לסיר עם
3 כפות שמן,
כפית מלח
1/4 כפית מלח לימון
4 כפות סוכר
ממלאים מים 3/4 מהסיר.

מכינים את מילוי הבשר
מטגנים בצל ב-1/4 כוס שמן, ולהוסיף בשר טחון, מלח, פלפל שחור .פפריקה אדומה, 1/4 כפית כורכום.

אחרי שמוכן להוציא את הנוזלים אפשר לשים במסננת.
את הבצק
. 4 כוסות סולת לשתיה חמה,
כפית מלח,
מים כמה שנכנס.
הבצק צריך להיות לא יבש ,פולין לכדורים קטנים ממלאים בבשר וסוגרים.
מכניסים את הקוביות מרתיחים מנמיכים את האש לבשל חצי שעה.
לקחת סלק לטחון ולשפוך לסיר שהקובה תהיי אדומה

בתאבון.

קובה אדומה_מתכון של רותי בגדדי
רותי בגדדיספר המתכונים של
מתכון של

רותי בגדדי

7 מתכונים