Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים –

350 גרם שעועית יבשה – מושרת לילה שלם
1 עצם רגל של פרה
5 חלקי עוף
2 גבעולי סלרי – קצוץ
1 צרור פטרוזיליה- קצוצה
3 שיני שום – קצוץ
3 פלפל גדול אדום מתוק יבש
2 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות מגורדות
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
1/2 כפית שבבי צ'ילי
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
מלח
ליטר מים – עם יש צורך מוסיפים חצי כוס / או כוס

אופן ההכנה –

מרתיחים את העוף 10 דקות מסירים מהאש ומסננים .
בסיר בישול עמוק עם מים מבשלים את השעועית היבשה עם רגל הפרה 20 דקות , שופכים את המים ושמים מים נקיים .
מוסיפים לסיר את השום , סלרי , פלפל אדום יבש , חצי צרור פטרוזיליה , עגבניות מגורדות , שמן ותבלינים מערבבים היטב מבשלים על להבה גבוה מביאים לרתיחה .
מנמיכים ללהבה הכי נמוכה מבשלים שעתיים מוסיפים את העוף והחצי צרור פטרוזיליה מערבבים מבשלים עוד שעה

קדרה שעועית יבשה עם עוף ומח עצם
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים