Share with:


חלבי

אופן הכנה

פסטה עם פטריות ברוטב מוקרם חלבי טעים

מרכיבים:
1 חבילת פסטה בצורה שאוהבים, 400 גרם
1 כוס מי בישול של הפסטה (אחרי שהפסטה בושלה במים – לשמור בצד 1 כוס מים מהבישול)
1 בצל יבש גדול קצוץ דק
200 גרם פטריות שמפניון חתוכות דק
בלילת תערובת של:
500 מ"ל שמנת לבישול עם 3 חלמוני ביצה מערבבים יחד
1 גביע קוטג' 9% או 5%
1 גביע, 200 גרם גבינת שמנת 30%, אפשר גם 5%
200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שמן קנולה לטיגון

ההכנה:
1. מבשלים בסיר את הפסטה במים לפי הוראות היצרן, מסננים את הפסטה ושומרים ממי הבישול 1 כוס בשביל המשך המתכון.

2. במחבת טיגון יוצקים 1 כף שמן קנולה, ומטגנים את הבצל והפטריות ביחד עם תיבול של מלח ופלפל שחור לפי הטעם, עד שינוי צבע והתרככות. מסירים מהכיריים.

4. ממשיכים ומחממים בסיר בישול 2-3 כפות שמן קנולה, מוסיפים את הפסטה המסוננת, מערבבים.

5. מוסיפים, את הבצל והפטריות המטוגנים לפסטה, מערבבים טוב וממשיכים לבשל ביחד מעט.

6. מוסיפים את גבינת הקוטג', גבינת השמנת, תערובת הבלילה שהוכנה מראש, 1 כוס מי בישול ששמרנו ממי בישול הפסטה ותיבול של מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים הכל ביחד ומבשלים עם ערבוב מידי פעם עד להסמכה של הרוטב במידה שאוהבים.

7. מכבים את הכיריים, ומוסיפים בסוף את גבינת המוצרלה המגורדת ומערבבים טוב טוב הכל, עד לאחידות, טועמים ומתקנים תיבול.

8. נותהים מנוחה קלה, ומגישים מנה טעימה כשהיא חמימה ונעימה. בתאבון.

פסטה עם פטריות ברוטב מוקרם טעים
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים