Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים ואופן הכנה :
לשים בסיר:
1/2 1 כוס מים ח פעמי קר
1/2 כוס שמן
2 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
וקורט מלח
להרתיח ואז להכין בקערה
כוס וחצי קמח ולשפוך בפעם אחת הכל לסיר ולערבב עם כף עץ היטב לתערובת אחידה
לכבות האש ולקרר את התערובת כשעה עד לקירור מלא!!!! שלב זה קריטי וחשוב !
מוסיפים כ 3 ביצים m לערבב אחת אחת
לבדוק אחרי 2 ביצים בדיקה בעזרת 2 אצבעות אם נמתח הבצק ולא נקרע .אם לא נדבק להוסיף עוד מעט ביצה .
להכניס לשקית זילוף חזקה עם צנתר
לזלף ברווחים
מחממים תנור על 190 מעלות ואופים להזהבה נאה בערך חצי שעה מבלי לפתוח את התנור
מילוי קצפת חלבית
500 מיל שמנת מתוקה
4 כפות פודינק וניל
רבע כוס חלב
2 כפות סוכר
להקציף היטב את כל מרכיבי הקצפת עד לקצפת יציבה
לחתוך כל פחזניה בעזרת סכין
אבל לא עד הסוף .
ולזלף את הפחזניות בקצפת
ולפזר אבקת סוכר
לציפוי לוטוס
לחמם במיקרוגל לכמה שניות ממרח לוטוס
ולצפות את הפחזניות
אסתי זוהרץ ✨

מתכוןמתכון

פחזניות נדירות בציפוי לוטוס_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים