Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
2כפות שמרים יבשים
4כפות סוכר
1כף מלח
בערך 3כוסות מים פושרים

ללוש במיקסר.להוסיף את המים בהדרגה.התפחה שעה.לחלק למנות..לפתוח כל מנה לפוקצה הרצויהולהכניס את הבצק למים לשניה ולשים בתבנית ולימתוח אותה לגודל הרצוי ..למרוח בשמן זית.לסדר מעל ירקות..כגון:פלפלים קלויים..קישואים חצילים וכו…לפזר אורגנו.או כל עשב תיבול אחר.ומעט מלח גס.

להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה.

פוקצ'ות
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים