Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק
2 כוסות וחצי קמח.
תמצית וניל
50 גרם חמאה מומסת
חצי כוס אבקת סוכר.
ביצה
שקית אבקת אפיה
ללוש עד לבצק חלק לחלק לשני חלקים ולהניח עטוף בניילון נצמד במקרר חצי שעה.

למלית
150 גרם פרג .
25 גרם חמאה
כף דבש
100 גרם שוקולד
כף קורנפלור.
תמצית וניל.
250 מ שמנת מתוקה
לבשל את חומרי המלית 10 דקות
להוציא את הבצק לשטח בתבנית מס 20 עגולה.
לצקת את המלית
את החצי השני של הבצק לגרד
מעל ולאפות 40 דקות 170 מעלות

פאי  פרג ושוקולד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

243 מתכונים