Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 תפוחים גדולים קלופים ונקיים מגרעינים
4 ביצים
כוס סוכר
2 כפות סוכר חום הבהיר
כוס וחצי קמח מנופה.אבקת אפיה שקית
כוס שמן
כף קינמון .לפי טעמכם
סוכר וניל
אגוזי מלך בכמות של חופן.
את האגוזים לכתוש גס.בעזרת שקית ופטיש שניצל.או לרסק גס בעזרת הידיים לחתיכות.
לחתוך את התפוחים להניח בקערה עים האגוזים,הסוכר החום ולערבב בעזרת כף להניח בצד.
בקערה
להקציף את הביצים השלמות עים הסוכר כארבע דקות.להוסיף את השמן בזילוף ,את הקמח אבקת האפיה ואת הסוכר הוניל. ומעט מהתפוחים נוסיף לבלילה. כחופן.
את שאר התפוחים נניח בקערה.
לשמן דפנות תבנית גודל 26 .ועל התחתית להניח נייר אפיה.מי שרוצה שתשמן את כל התבנית ללא נייר אפיה.
על הבלילה שבתבנית לפזר יפה בצורה אחידה מעגלית את התפוחים והאגוזים והקינמון.
אפיה בתנור 180 מעלות תוכנית אפיה קוו למעלה קוו למטה.כ35 דקות עד ארבעים.
בגמר האפיה להניח לעוגה להיתקרר לפזר אבקת סוכר.הכי טעים להגיש עים

עוגת תפוחים 😋🎊_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

66 מתכונים