Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

עוגת תפוחים בחושה קלה ומהירה להכנה בסגנון ביתי טעים במיוחד ובשילוב קינמון ואבקת סוכר

6 ביצים Large
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן קנולה
כוס מיץ תפוזים – סחוט
2 כוסות קמח תופח
2 תפוחי עץ ירוקים ללא קליפה
כפית שטוחה קינמון / לפי הטעם
אבקת סוכר לפיזור לפי הטעם.

תבנית 26 או 24

הכנה:
1. אל קערת המיקסר להכניס את הביצים, הסוכר, השמן, מיץ התפוזים ולבסוף את הקמח, ולהקציף במשך כ- 5 דקות לתערובת תפוחה ובהירה.
2. לקלף את התפוחים לצורת אצבעות בעובי של 2 ס"מ.
3. לשמן את התבנית וליצוק אליה את תערובת העוגה.
4. לסדר את התפוחים על העוגה (להטביע אותם מעט בתערובת העוגה) ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כחצי שעה (לבדוק שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש).
5. לאחר צינון לפזר מעל העוגה את הקינמון ואבקת הסוכר

עוגת תפוחים קלה ומהירה
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

68 מתכונים