Share with:


פרווה

אופן הכנה

הנה מתכון קל ופשוט לעוגת תפוזים טעימה, כן יופייה כך גם טעמה
אתם תהיו הכוכבים שתגישו אותה.
היא יצאה גבוהה ומזמינה.

מרכיבים:
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 ורבע כוסות שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1/2 כפית תמצית שקדים
2.5 כוסות קמח תופח (או קמח לבן + שקית אבקת אפייה)
2 כפות קליפת תפוז מגורדת

ההכנה:
1. לחמם תנור מראש ל-170 מעלות.
2. לערבב הכל בקערה טוב טוב.
להכנס לתבנית קוגלהוף משומנת היטב.
3. ולאפות 40 דקות, לנעוץ קיסם לוודא שיוצא יבש.
מוציאים מצננים, מניחים על מגש ומפזרים אבקת סוכר.

עוגת תפוזים
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים