Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים L
כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה)
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים(שסחטתי)
קליפה מגורדת מתפוז שלם
חצי לימון סחוט
1 סוכר וניל
2 וחצי כוסות קמח
2 אבקת אפיה.
ההכנה –
מחממים תנור על 160 מעלות
מקציפים ביצים שלמות
מוסיפים סוכר
וממשיכה להקציף לקצף תפוח ויציב .
כ- 5 דקות(רואים שהקצף הכפיל את עצמו)
מנמיכים מהירות במיקסר
ומוסיפים לפי הסדר בזרם איטי
שמן. מיץ תפוזים. לימון
ובסוף קמח ואבקת אפיה.
סיר פלא משומנת ומקומחת
או 2 אינגלייש או תבנית עגולה
אופים ב- 160 מעלות
כ- 50 דקות עד שעה( לנעוץ קיסם שיצא יבש)

עוגת תפוזים קלילה וטעימה💞💞💞💞💞_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

157 מתכונים