Share with:


פרווה

אופן הכנה

– יפה דודיאן

קילו קמח מנופה
2כפות שמרים
3 ביצים
כוס חד פעמית שמן
כוס חד פעמית סוכר
2כוסות מים פושרים

לערבב קמח שמרים וסוכר
להוסיף את המים ללוש להוסיף את הביצים להמשיך ללוש להוסיף את השמן וללוש עד שמתקבל בצק רך עם צריך מים להוסיף בטיפות להתפיח
שעה להוריד אויר להתפיח עוד חצי לחלק לכמה שרוצים אני הכנתי 6 קרנצ'ים מחצי הבצק והשאר לחמניות ממולאות בשוקולד לפתוח עיגול אחד למרוח שוקולד אני שמתי השחר קצת אגוזים גרוסים וקצת קינמון לגלגל לרולדה
להדק טוב לחתוך את הרולדה באמצע לאורך ולגלגל אחד על השני לשים בתבנית לתת התפחה של עוד 20 דקות למרוח ביצה טרופה עם קצת סוכר ולפזר שומשום
לאפות 190 מעלות עד שמשחים

בינתיים להכין סירופ
כוס מים חצי כוס סוכר וקצת מיץ לימון

כשמוצאים את העוגה למרוח מעל את הסירופ

עוגת שמרים קרנצ'
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

30 מתכונים