Share with:


חלבי

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

מרכיבים
5 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1/2 שמנת מתוקה
קורט מלח
5 כפות שוקולית
1 כף קקאו
1 כף נס
2 כוסות קמח תופח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1/4 כוס מים חמים

גנאש
1/2 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר

אפשר לקשט עם סוכריות צבעוניות או קוקוס
השתמשתי בכוס יד פעמי שתיה חמה

מתאים לתבנית 26 או 24 ליותר גבוהה

הכנה
להקציף ביצים שלמות עם כטס סוכר במשך 8 דקות בערך לקבלת קצף תופח להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן בזילוף לערבב את כל היבשים ולהוסיף לקערת המיקסר ולערבב ידנית לאט עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים .
לחמם תנור 160 מעלות טורבו .
להניח בתנור על הרשת את תבנית התנור ומעל את תבנית העוגה .
לשים בתבנית נייר אפיה גם בתחתית וגם בדפנות לשפוך את הבלילה ולאפות 40 דקות בערך לבדוק עם סכין אם יבש להוציא מהתנור .
לשים בכוס מים עם כפית נס ולהרטיב את העוגה .
ומעל לשפוך את הגנאש .

אפשר לקשט עם סוכריות או קוקוס

עוגת שוקולד_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

121 מתכונים