Share with:


פרווה

אופן הכנה

רכיבים:
4 ביצים xl
3/4 כוס שמן
1 וחצי כוסות סוכר
כף ברנדי (לא חייב)
כוס מיץ תפוזים סחוט
4 כפות קקאו
2 כוסות קמח תופח (חד פעמי חם)
1 שקית אבקת אפיה
2 סוכר וניל


אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה, מוסיפים סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים והברנדי ומערבלים היטב מוסיפים את הקקאו ומערבבים , מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה בהדרגה. ממשיכים לערבל לתערובת חלקה

לאפות בתנור שחומם מראש
180 מעלות בערך כ- 50 דקות
(מומלץ לבדוק בעזרת קיסם)

לציפוי השוקולד (להמיס במיקרוגל)
1 שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה

עוגת שוקולד 🌺_עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

51 מתכונים