כוס אוניברסלית
חומרים לטורט:
6 חלבונים
1 כוס סוכר
6 חלמונים
1/2 כוס שמן
1 כוס מיץ /מים
2 שקיות וניל
1 שקית א. אפיה
1/4 כוס (1 כף) קוקוס
1/4 כוס (1 כף) אגוזים טחונים
1 שקית קמח לעוגה
לקרם:
2 קצפת (לפרווה צמחית)
2 אינסטנט פודינג תות
1.5 כוסות חלב (לפרווה.. מים/חלב סויה)
לקישוט:
50 גר שוקולד מריר
1 כפית קפה נמס
20 גר חמאה/ מרגרינה
4 כפות מים/חלב
לבשל כדקה בסיר קטן בלהבה קטנה.
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים לקצף יציב, להוסיף את שאר החומרים לפי סדר כתיבתם….עם הוספת הקמח להוריד את מהירות המיקסר
לערבב מעט עד הבלעת הקמח.
לצקת את הבלילה לתבנית 26 , לאפות בחום 170 כ-40 דקות או עד להזהבה.
הכנת הקרם:
להכין לפי הוראות יצרן ,
לאחר קרור העוגה, לחצות את העוגה ל-2 חלקים או 3 ..
**להחזיר את החלק עם התחתון לתבנית ,
להרטיב מעט עם מים וסוכר…למרוח כשליש מהקרם…
**לחזור על הפעולה פעמיים …בסיום לשלוף את העוגה מהתבנית ולהמשיך לצפות מסביב…לקשט לפי בחירה.
*** אפשר לקשט עם תותים או שוקולד.
בהצלחה וחג שמח !!🎊🍷