Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית:
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1/2 1 כוסות קוקוס
50 גרם אגוזים קצוצים
50 גרם שוקולד קצוץ

לקרם:
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג שוקולד

לגנאש שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
125 גרם שמנת מתוקה

*לקישוט שוקולד לבן קצוץ או קוקוס גס

אופן הכנה:
מפרידים ביצים. מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל לקצף יציב. מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים מקציפים עד לאיחוד. מכבים מיקסר מוסיפים קוקוס אגוזים ושוקולד ומערבבים בתנועות עטיפה עד לאיחוד. מעבירים לתבנית 26 משומנת ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה.
מצננים את התחתית.

מקציפים את הקרם ומורחים על העוגה.
ממיסים את השמנת ושוקולד לגנאש מערבבים מצננים ושופכים בכף בעדינות מעל הקרם ומקשטים

עוגת קוקוס קרם שוקולד וגנאש שוקולד
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

130 מתכונים