Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

תחתית העוגה –
5 חלמונים
2 וחצי כוסות קמח כוס חד פעמי קר
1 אבקת אפיה
1/4 כוס סוכר
100 גרם חמאה או מחמאה
1 סוכר וניל

לערבב יחד לקבלת בצק רך אם יוצא קשה להוסיף מעט מים חמים
לשטח בתבנית מרובעת או אובלית ולאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום בערך 20 דקות
כשמוכן להוציא לקרר מעט
למרוח על העוגה 5 כפות ריבת תות שדה
להקציף 5 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקבלת קצף יציב אפשר להוסיף 3 טיפות מיץ לימון להוסיף 2 כוסות קוקוס ולקפל בעדינות למרוח על הריבה בעדינות
לאפות 170 מעלות עד לקבלת צבע חום בערך 25 דקות
בתאבון.

עוגת קוקוס עם ריבה_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

50 מתכונים