Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

העוגה נאפתה בסיר ג'חנון מרופדת בנייר אפיה ומשומנת.
5 ביצים.
כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
תמצית וניל.
לציפוי:2 שמנת מתוקה.
ממתק ליקריץ אדום חתוך לרצועות שוות.
שקית פופקורן מתוק
להפריד חלבונים וחלמונים
להקציף חלבונים לקצף אחיד ויציב עם כוס סוכר וסוכר וניל.
בקערה נפרדת לערבב חלמונים עם קמח שמן תמצית וניל ומיץ תפוזים להוסיף את הקצף ולערבב בתמועות קיפול כדי שהקצף לא ישבר
לצקת לסיר הג'חנון ולאפות בחום 180
40 דקות.
להקציף 2 שמנת מתוקה עם 6 כפות אינסטנט פודינג וניל.
לאחר שהעוגה מוכנה
לתת לה להתקרר ולחתוך מעל את הקצה ליישר שיראה קופסא
לחצות את העוגה לחצי למלא בקרם
לצפות את כל העוגה בקרם להניח את פסי הליקריץ ואז את הפופקורן

עוגת פופקורן_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

99 מתכונים