Share with:


חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

כמה פשוט
ככה טעים
בצק עלים מוכן
להפשיר
לרדד דק דק בין 2 ניירות אפיה
לפזר אבקת סוכר
לדקור עם מזלג כמה שיותר את הבצק
לחתוך בעדינות חיתוך חד לגודל הרצוי
ולאפות
180 מעלות עד להשחמה מלאה.
לוקחים מחית מוכנה ישר מהקופסא :))
או אבקת קרם פטיסייר קלה להכנה
מקציפים עם כוס חלב
מוסיפים מעט תמצית ווניל איכותית
ומורחים שיכבה נדיבה על המילפוי האפוי
וככה עולים כמה שכבות

מכינים ציפוי פונדט :
אבקת פונדט של פוליבה מוכנה בן רגע
רק לערבב עם מים פושרים יוצקים מלמעלה כמות נדיבה
מוסיפים פסים של שוקולד איכותי
ומציירים עם קיסם
מכניסים לקירור להתייצבות

טעים ואיכותי!!!
מילפוי של אלופים