תבנית עגולה 26
כוס מידידה אוניברסלי
מצרכים!!!
שש ביצים
כוס סוכר .
3/4 כוס שמן
1סוכר וניל,
1אבקת אפיה
שני כוסות קמח .מנופה
שני כפות מיץ לימון סחוט מלימון אחד
3/4 כוס לימון / פריגת
אופן ההכנה!!
בקערת המקסר להפריד ביצים להקציף חלבונים לקצב בהיר תופח נוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל להוריד את מהירות המיקסר נוסיף חלמונים שמן בהדרגה כוס מיץ לימון לערבב את אבקת אפיה עם הקמח ולהסיף לערבב בתנועות קיפול לא לשבור את הקצף לצקת את הבלילה לתבנית משומנית עם נייר אפיה לאפות את העוגה על חום 180 מעלות 55 דקות. .לבדוק העוגה צריכה להיות בהירה בתיאבון