Share with:


חלבי

אופן הכנה

רכיבים
חבילת בישקוטי
250 גרם שמנת צמחית
1/2 קילו גבינת מסקרפונה
2-3 טיפות תמצית תפוז
2 כפות גרד תפוז
תמצית ווניל
כוס סוכר

לסירופ הקפה
1.3/4 כוס מים
2 כפות נס קפה ללא קופאין
2-3 כפות ליקר קפה
להכנת הסירופ
מביאים לסיר את החומרים לרתיחה
מסירים מהאש ומצננים.

להכנת הטרמיסו
למיקסר מעבירים שמנת צימחית וסוכר
מקציפים לקצפת רכה. מוסיפים גבינת
מסקרפונה. תמציות. גרד תפוז. וממשיכים
בהקצפה לתערובת אחידה ויציבה
טובלים את הבסקוטי טבילה קצרה משני
הצדדים ומניחים במהירות על תחתית התבנית.
..מרפדים את התבנית. עושים כך. שכבת קרם
ושוב ביסקוטי ושוב קרם ושוב ביסקוטי ולבסוף קרם.
מניילנים ולמקרר לפחות 4-5 שעות. בעת ההגשה
מפזרים על העוגה קקאו מנופה
שתפו מתכון
שבת מבורכת לכל בית ישראל
תהנו

עוגת טרמיסו_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

73 מתכונים