Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי / או קלמנטינות
שתים ורבע כוסות קמח תופח או לחילופין קמח רגיל + אבקת אפיה.

להקציף את החלבונים, כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף בהדרגה את הסוכר, להמשיך להקציף עד לקצף יציב‪.‬
בקערה נפרדת לטרוף את החלמונים, להוסיף את השמן ואת סוכר הוניל ומיץ התפוזים ולהמשיך לטרוף עד שהתערובת בהירה וסמיכה, להוסיף את הקמח לסרוגין ולערבב היטב.
להוסיף את הקצף בהדרגה אל תערובת החלמונים ולערבב בתנועת עטיפה‪.‬
לשים בתבנית משומנת (תבנית26) לאפות בחום 170 מעלות כשעה, או עד שקיסם יוצא נקי‪.‬
(כל הכמויות בכוס מדידה בכוס חד פעמי שתיה חמה)

עוגת טורט תפוזים🍊_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

88 מתכונים