Share with:


חלבי

אופן הכנה

3 ביצים
כוס סוכר ( חד פעמי שתיה קרה)
כוס שמן
כוס מים/ מיץ תפוזים
כוס קמח
1 אבקת אפיה
ההכנה-
מקציפה ביצים עם סוכר
לקצף יציב
מנמיכה מהירות במקסר
ומתחילה להוסיף לפי הסדר
שרשום.
לוקחת תבנית משמנת ומקמחת
שופכת 3/4 מהכמות
את ה-1/4 הנותר שופכת על
נייר אפיה.
אופה ב- 180 מעלות
כ-25 דקות.
כשהעוגה מתקררת
מקציפה 500 מ"ל שמנת (שמנת לחלבי או קצפת לפרווה)
חצי כוס סוכר
פודינג וניל
מורחת על העוגה
ואת החלקת שמנו בנייר
מפוררת למעלה.

עוגת טורט שמנת קלילה_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

69 מתכונים