Share with:


פרווה

אופן הכנה

 ❤ להכין כוס תה חזק ולעזוב בצד (ללא סוכר )

להקציף יחד 5 ביצים ולסירוגין חצי כוס סוכר דמררה עד לקצף תפוח ואוורירי.

להוסיף בזרם דק 3/4 כוס שמן , 1 כוס תה , חצי כוס דבש ורבע כוס סילאן . לערבב יחד 2 וחצי כוסות קמח תופח (אוסם) כוס אגוזי מלך קצוצים או שקדים , 1/4 כפית אבקת סודה לשתיה, 1 כף קינמון … להוסיף לבלילת הביצים…להמשיך לערבל עד להטמעת החומרים . כוס מדידה אוניברסלית .לשמן תבנית 24 או 26 180 מעלות כ40 דקות לחורר עם מקל שיפוד חורים בעוגה על מנת שיחלחל סירופ. .במחבת לקלוא שקדים מולבנים ולערבב יחד עם חצי כוס מייפל.לשפוך מעל העוגה בעודה חמה

 ❤ שנה טובה

עוגת דבש סוףףףףף ❤ בחושה קלה טעימה ופרווה_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

716 מתכונים