Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 ביצים מופרדות
100 חמאה מומסת
1 שמנת מתוקה להקצפה
200 גר' ביסקוויט טחון
כוס סוכר
1 שמנת חמוצה
גבינה לבנה 500 גר'
1 אינבטנט פודינג וניל
1 סוכר וניל

משמנים תבנית
מערבבים את הביסקוויט
עם החמאה ומשטחים בתבנית ומהדקים היטב

להקציף חלבונים עם שמנת מתוקה ובהדרגה להוסיף את הסוכר

בקערה נוספת..
מקציפים את החלמונים
ומוסיפים את שאר המיצרכים
מערבבים היטב
מאחדים את שתי הקערות
בתנועות קיפול
ושופכים לתבנית
180 מעלות
50/60 דקות

נ.ב
1.בדרך כלל בעוגה הזו
אין הפרדת ביצים
החלטה שלי לנסות
הפרדה של הביצים
2.לאחר זמן האפיה
השארתי בתנור לשעהנוספת
כשהוצאתי התבקעה באמצע

3.כנראה שהיה צריך במעלות נמוכות 160במקום 180ואז לא תתבקע
4.העוגה אוורירת וטעימה מאוד למרות ההתבקעות

עוגת גבינה
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

569 מתכונים