Share with:


חלבי

אופן הכנה

500 גר טבורוג 5%
3 ביצים
כוס סוכר
2 כפות גדולות קורנפלור
2 כפות גדולות פודינג וניל
גרידה מלימון
1 סוכר וניל
1 שמנת חמוצה
כוס חמוציות ללא סוכר שטופות ויבשות אפשר להחליף בפירות יבשים כמו משמש או צימוקים
כוס אגוזים חתוכים
לציפוי
50גר חמאה
2כפות אבקת סוכר
שמנת חמוצה 1
2כפות קקאו
לעוגה:
טבורוג מערבבים עם סוכר מוסיפים ביצה אחר ביצה מקצפים מוסיפים סוכר וסוכר וניל מוסיפים קורנפלור ופודינג וניל מערבבים טוב וגרידה מלימון מוסיפים חמוציות ואגוזים ובסוף שמנת חמוצה מערבבים טוב .מחממים תנור ל180 מעלות לוקחים תבנית עגולה 24 ממרססים שמן ושופכים בלילה בתבנית ולתנור ל45 דק עד שעה .תלוי בתנור. משאירים עוגה להיתקרר בתנור
לציפוי.
לוקחים סיר שמים חמאה כשחמאה נמסה מוסיפים אבקת סוכר מערבבים על אש בנונית שלא יהיו גושים מוסיפים שמנת חמוצה מערבבים ומוסיפים אבקת קקאו מערבבים עד שמסמיך .
מוצאים עוגה מהתנור ושופכים על העוגה ציפוי מקררים ולמקרר ל 5 שעות או לילה .בתאבון.

מתכוןמתכון

עוגת גבינה קלה ומהירה הכנה וטעימה_מתכון של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים