Share with:


חלבי

אופן הכנה

למרכיבים
750 גרם גבינה
200 גרם גבינה 5%
6 ביצים גדולות
1 כוס סוכר
1 שמנת של פעם
4 טיפות תמצית וניל
שקית סוכר וניל
4 כפות קורנפלור
1 שקית אפיה
4 כפות אינסטנט ווניל
גרד לימון ותפוז
להכנה

לחמם תנור ל- 200 מעלות
בתחתית התנור קערת מים
מקציפים חלבונים ובהדרגה מוסיפים סוכר . במהירות איטית לקצף לא נוקשה. בקערה ניפרדת מערבבים חלמונים. גבינות שמנת חמוצה תמצית ווניל קורנפלור איסטנט. אפיה. גרד לימון תפוז מערבבים היטב.
מוסיפים את קציפת החלבונים בעטיפה איטית לתערובת החלמונים.
מרפדים תבנית גחנון. מעבירים את הבלילה גם בעטיפה עדינה. לתנור החם. 1/4 שעה ואחר להעביר ל-160 מעלות חום. 2 קווים אפיה שעה
להתראות רק שמחות

עוגת גבינה נהדרת_ג'וליאנה רומני חכמון
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

58 מתכונים