Share with:


חלבי

אופן הכנה


למרכיבים
250 גרם פתי בר / עוגיות
100 גרם חמאה
תמצית תפוז
תמצית שקדים

להכנת הבסיס
לטחון את הפתי בר עם
החמאה את התמציות
ולהעביר

לתבנית בינונית מרופדת
להדק היטב ולהעביר למקרר

למילוי

1 שמנת מתוקה / צימחית
250 גרם קרם קוקוס ללא נוזלים
4 כפות סוכר
חבילת אינסטנט פיצפוצי שוקולד
1/2 קילו גבינה לבנה
1 פרו 20 טעם ווניל
תמצית תפוז
גרד תפוז
תמצית ווניל
להכנת העוגה

למיקסר מעבירים את השמנת המתוקה/ הצמחית מקציפים
בהדרגה מוסיפים את קרם הקוקוס. מאיטים את המיקסר ומוסיפים את האינסטנט את הסוכר מקציפים מס דקות. ומעבירים את כל התכולה
לגבינות מוסיפים תמציות גרד תפוז. מערבבים טוב. ושופכים על תחתית הבסיס. חלק מהפרורים שנשארו פשוט מפזרים על העוגה ולמקפיא שעתיים ואחר להעביר למקרר
חשוב לטעום אם חסר סוכר להוסיף לפי טעמכם

בנות שלוקחות מדי שבוע מתכונים גם אתן יכולות ויודעות לאפות העלו לי את הצילומים שלכם שנהנה כולם ביחד זה משמח
שתפו מתכונים תודה

עוגת גבינה נהדרת מיוחדת_מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים