Share with:


חלבי

אופן הכנה

3 וחצי כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
2כפות סוכר
קורט מלח
100 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות
1/4 כוס שמן צמחי
1גביע יוגורט 3% שומן (200גר)
כחצי צנצנת ריבת תותים

הכנה.
במעבד מזון שמים קמח אבקת אפייה סוכר מלח ומעבדים מוסיפים חמאה לקבלת תערובת פירורית .
מוסיפים שמן יוגורט ומעבדים לקבלת בצק. שמים את הבצק בקערה ולמקרר לחצי שעה מנוחה.
מוציאים מחלקים בצק לשלוש חלקים מרדדים כל חלק לעיגול מורחים ריבה בשכבה דקה בעזרת גלגל או סכין חותכים משולשים מגלגלים מהבסיס לקודקוד ומניחים בתבנית אופים בחום 170 מעלות כ-20דק .מצננים דומרים בקופסה סגורה עד 5ימים או במקפיא חודש.

עוגיות ריבה מגולגלות – רוגלך פריך
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים