Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

עוגיות רולדה במילוי שוקולד פרווה / תמרים או כל ממרח שבא

לבצק:
3.5 כוסות קמח
200 גרם מחמאה רכה (לגירסה חלבית – חמאה)
0.5 כוס מים (לגירסה חלבית – חלב)
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
2 כפות שמן

מילוי:
1 קופסא ממרח שוקולד פרווה (או כל ממרח אחר – תמרים או ממרח חלב או נוטלה או ריבה או בשילוב עם אגוזים קצוצים)

ההכנה:
1. מערבבים במעבד מזון – קמח, מחמאה רכה ושמן עד לפירורים
2. מוסיפים את שאר חומרי הבצק ומעבדים רק עד לקבלת בצק (לא לעבד יותר מידי)
3. עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעה
4. לחמם תנור ל-170 מעלות
5. מחלקים את הבצק ל- 4
6. מרדדים על משטח מקומח היטב לעובי של כרבע ס"מ.
7. מורחים שכבה מהשוקולד או כל מילוי אחר ומגלגלים לרולדה
8. מעבירים לתבנית משומנת וסוגרים את הקצוות
9. מניחים את כל 4 הרולדות במרווח אחת מהשניה
10. חורצים מעט ובעדינות את הרולדות לעוגיות (רק את החלק העליון בלבד – כפי שנראה בצילום)
11. אופים 20-25 דקות עד שמזהיב קלות (זהוב בהיר)
12. מוציאים את התבנית מהתנור ומשאירים את הרולדות בתבנית עד לצינון מלא
13. מפזרים אבקת סוכר וחותכים את העוגיות לפי הסימון הראשוני.

עוגיות רולדה במילוי שוקולד פרווה /תמרים_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים
יעל לויספר המתכונים של
מתכון של

יעל לוי

13 מתכונים