Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

נוספו לאוסף תכשיטים חדשים 🔥🔥🔥מבצק אחד כונכיה במילוי פרג. סנדוויץ במילוי לוטוס.
🙏🙏סנדוויץ' בצק שקדים נדיר במילוי ריבת חלב בציפוי שוקולד 🔥🔥🔥כל דבר שאתם אוהבים👨‍🍳👨‍🍳

לבצק :
250 גרם חמאה /נטורינה
כוס שמן
כוס אבקת סוכר
150 גרם אבקת שקדים
כוס קורנפלור
חצי כפית מלח
1 ק"ג קמח
1 שמנת מתוקה /צמחית

למלית:
אופן הכנה :
בקערה מקציפים חמאה עם אבקת סוכר 3 דקות .
מוסיפים את השמן והשמנת והיבשים מעבדים לבצק .
עוטפים בניילון מכניסים למקרר לחצי שעה
פותחים את הבצק עם קמח ויוצרים את הצורה .אופים 180 מעלות 10 דקות .מקררים ויוצרים סנדוויץ עם המלית למלא עם ריבת חלב או שוקולד מעלה תמונה של המכשיר שאני עשיתי ..
אפשר לעשות עם כל צורה שרוצים
אני קניתי ..ממטרפה את המכשיר .
בהצלחה 🌹🌹

מתכוןמתכון

עוגיות פרח שוקולד ופיסטוק_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

אריה רוזנשטוק

126 מתכונים