Share with:


פרווה

אופן הכנה

החומרים לבצק:
5 כוסות קמח
1/4כוס סולת
2 כפות קונפלור
1 כף אבקת אפייה
1 מחמאה רכה
1/4כוס שמן
1 כוס מים עם תמצית מי זהר

מילוי
2 כוסות אגוזי מלל קלוי וטחון דק
1 כוס קוקוס
1.5 כוס שקד לבן טחון דק
100 גר אבקת סוכר
25 גר מחמאה רכה
תמצית מי זהר
2 חלמונים

ציפוי
חצי כוס ממרח לוטוס מומס
100 גר שוקולד מריר מומס
אבקת סוכר לאיבוק.

הכנה
לקערה לנפות קמח,ולהוסיף את שאר החומרים פרט למים אותו נוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ונוח.נשאיר להתייצבות כחצי שעה.

הכנת המילוי
בקערה נפרדת נוסיף את כל החומרים נערבב עד לאיחוד,נשאיר במקרר להתייצבות כחצי שעה.

הכנת העוגיות
נקרוץ עיגולים,נמלא במלית,ובעזרת קורצן של מעמול ניצור צורה,נאפה ב170 מעלות כ10 דקות,הזהבה קלה ונקרר.
נצפה בלוטוס /שוקולד מריר ונאבק באבקת סוכר.
מאותו מתכון ניצור מקלות,אותה אפייה,נאבק באבקת סוכר,איך שיוצאים מהתנור…..

עוגיות במילוי שקדים,אגוזי מלך וקוקוס בציפוי לוטוס/שוקולד מריר
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

356 מתכונים