Share with:


פרווה

אופן הכנה

על זה נאמר יש ספינז' ויש ספינז' חח

חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
1 חלמון
2 כפות סוכר
כף עראק/קוניאק
1 3/4 כוס מים פושרים (בערך).
חצי כפית מלח.
לגבי כמות המים אני שמה לפי העין ותחושת הבצק.
הבצק צריך להיות סמיך.
להכניס לקערת המיקסר קמח שמרים סוכר ולערבב.
להוסיף ,מים, חלמון עראק ומלח
ללוש במהירות נמוכה כ – 10 דקות.
לכסות את הקערה עם ניילון נצמד ולהשהות להתפחה להכפלת הנפח.
לאחר שתפח ללוש עם הידיים ולהשהות להתפחה עוד חצי שעה.
לטבול את הידיים בשמן ולתלוש כדור מהבצק לעשות חור במרכז (כמו חישוק) ולטגן בשמן על להבה בינונית.
מצפה שתשתפו אותי לאחר שתכינו.

ספינז' אוורירי_מתכון של כרמלה שמואל – מאסטר מתכונים
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

60 מתכונים