Share with:


צמחוני

אופן הכנה

והפעם מתכון פיקנטי איטלקי, מוגש לכם בשמחה.😊

  1. צליית פרוסות חצילים בתנור, מרוססות בשמן זית, שום , מלח גס ופלפל גרוס.
  2. לקרר את החצילים ולתבל בממרח הבא:
    150 גר עגבניות מיובשות טחונות
    עם 1/4 כוס שמן זית, 100 גר זיתי קלמטה ו-1/4 כוס מיץ לימון.
    לתבל בפרוסות שום, פטרוזיליה קצוצה.
    המלח והפלפל הגרוס, כבר תיבלנו בצליית החצילים בתנור.

תהנו

מתכוןמתכון

סלט חצילים פיקנטי איטלקי_מתכון  של מרים ששי – מאסטר מתכונים
מרים ששיספר המתכונים של
מתכון של

מרים ששי

25 מתכונים